Ужгород: Мер Віктор Погорєлов роздав сакури п’яти переможцям міського конкурсу благоустрою (ФОТО)

У конкурсі на найкрасивіший і найоригінальніший благоустрій, що був оголошений мерією, переможених нема. Натомість є 5 переможців. Оскільки таке незвичне “змагання” проводилося вперше, учасників було не надто багато, утім, внесок їх у благоустрій міста – значний і помітний.

Першу сакуру за перемогу в конкурсі міський голова Віктор Погорєлов вручив громаді двору по вул. Залізничній 4/22 – людям, котрі протягом трьох років облагороджують своє подвір’я. Мешканці, очікуючи на приз, вже й підготували лунку для дерева.

Відтак сакура дісталася підприємцю пані Марії – за благоустрій території, прилеглої до кав’ярні на Проспекті Свободи.

Дерево від мера отримала й аптека на вулиці Ракоці – саме та, на чиїй території зацвіли перші сакури в місті, які тепер мають “поповнення”.

Звісно, свій приз отримали і мешканці подвір’я на Кошицькій, 35 – у дворі, де мешкають понад 20 родин, зроблені крім клумб ще альтанка й водограй.

П’яту сакуру міський голова подарував ініціативній групі, яка здійснила акцію “Зелені біціглі” і створила клумби зі старих велосипедів в альпінарії. Ця сакура ростиме в скверику по вулиці Довженка, де цього тижня запрацював міський фонтан.

Конкурс з благоустрою буде традиційним – повідомляє прес-секретар міського голови Алла Хаятова.

Сайт Ужгородської міської ради