Закарпаття: Тиждень викладачів гуманітарного циклу пройшов у Міжгірскому професійному ліцеї (ФОТО)

Із 11 по 15 квітня в Міжгірському професійному ліцеї проходив тиждень методичної комісії викладачів гуманітарного циклу. На протязі тижня було проведено ряд заходів.

Голова методичної комісії, викладач історії Чикальська О.Д., провела відкритий урок на тему: «Радянсько-німецькі договори про ненапад 1939 року і західноукраїнські землі» .

Урок проходив у формі презентації. Викладач вміло поєднала перегляд документального фільму «Під олівцями кривавих диктаторів» з циклу «Невідома Україна» з документальними матеріалами пакту Молотова-Ріббентропа та секретного протоколу до нього, рішенням Народних Зборів Західної України та застосуванням матеріалів презентації.

Викладач німецької мови Капущак Б.Б. представив презентацію теми “Використання наочних засобів навчання на уроках німецької мови ”.

Методичні посиденьки на тему: «Поговоримо як колеги про…».

Тиждень методичної комісії викладачів гуманітарного циклу В роботі методичної комісії взяла участь практичний психолог ліцею Бурдюх М.В., яка провела з викладачами тренінг « Щоб робота приносила радість».

Викладачі підвели підсумки роботи методичної комісії за рік, обрали матеріали для представлення роботи комісії у панорамі педагогічної творчості «Професійно-технічна освіта Закарпаття-2011», обговорили плани роботи методичної комісії на наступний рік.

Міжгірський професійний ліцей