Юні закарпатці на “World’s Beauty Star” – 2011″ задніх “не пасли” — вибороли Гран-прі!

17 квітня в Національному Палаці «Україна» відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості “World’s Beauty Star” – 2011. Захід пройшов під патронатом Президента України, Київської державної адміністрації і Міністерства науки та освіти України.

Діти з різних країн, у віці від 4-х до 17-ти років змагалися у номінаціях: вокал, хореографія, телеведучі, театр, шоу-програма, моделі. Вперше на найпрестижнішій сцені країни виступили понад дві тисячі дітей, в тому числі 19 дітей з них були запрошені з дитячих будинків і повністю утримувалися за рахунок організаторів в рамках щорічного благодійного проекту “Зірковий шлях”, організованого дитячим продюсерським центром “Зірковий шлях” та Печерською гімназією № 75.

Гран-прі в номінації “Телеведучі” у віковій категорії від 12-ти до 17-ти здобули Микита Бульда з Києва і Даніелла Лукач з Ужгорода.

Фестиваль “World’sBeautyStar” сьогодні – це унікальна фабрика дитячих талантів в Україні – коментує Олена Лудан, Президент фестивалю дитячої творчості. – З року в рік, ми розширюємо можливості для наших учасників. Вони виступають на міжнародних конкурсах і займають призові місця. Через років п’ять це буде нове покоління професійних артистів, виконавців, ведучих, хореографів і просто впевнених у собі успішних молодих людей.

Закарпаття онлайн