Закарпатський юніор-важкоатлет Віталій Глушко за свої медалі отримав цінний подарунок

Такі талановиті спортсмени, які є в Іршавському районі варті самих найкращих вітань і подарунків за успіхи на Всеукраїнських змаганнях. Саме тому, 28 квітня в Іршавській ЗОШ №1, місцеві представники влади нагородили цінним подарунком володаря срібної медалі в чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів –  Віталія Глушка.Юний спортсмен завдяки своїй наполегливій праці досягнув значних успіхів, також на відзнаку заслуговує і його тренер- Юрій Світлик та весь викладацький склад школи, які підтримують Віталіка – наголосила Мирослава Василівна. 

Окрім вітань дирекції школи на закінчення лінійки всі учні закричали „Вітаємо”, і, напевно, це найприємніший момент для юнака, коли його цінують і поважають не тільки вчителі і керівництво, а й вся школа, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у відділі освіти Іршавської РДА.

Нагадаємо, що Віталій Глушко свою срібну медаль здобув у м.Запоріжжі де у ваговій категорії 56 кілограм з результатом: в ривку підняв- 84 кг та в поштовху –  104 кг в сумі – 188 кілограм і став призером чемпіонату України.

Отже, бажаємо юному спортсменові здобути звання майстра спорту, до якого він і має намір дійти.

 zakarpatpost.net