Футболісти “Закарпаття” сьогодні гратимуть в Одесі з командою “Дністер”

Команда закарпатських суперників створена в 1947 році. Ужгородці тричі зустрічалися з овідіопольцями. У сезоні 2008/2009 «Закарпаття» під орудою Михайла Іваниці в обидвох матчах переграли команду з Одещини. Удома з рахунком 4:1, а в Овідіополі перемогли господарів – 3:1. У першому колі на рідному стадіоні закарпатці зуміли лише завдяки єдиному голу Невуче здолати «Дністер».

Поєдинок 28-го туру першості України серед команд першої ліги між «Дністром» та ужгородським «Закарпаттям», який відбудеться сьогодні, 30 квітня, о 17.00 на одеському міському стадіоні «Спартак», довірено обслуговувати суддівській бригаді на чолі з арбітром другої категорії Костянтином Трухановим, який народився 3 січня 1976 в Харкові.

Допомагати на лініях йому будуть Тарас Соломчак з Бучача, а також Любомир Харко з Луцька, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net  в інформаційному відділі ФК «Закарпаття».

Функції четвертого судді покладено на одесита Олександра Маньковського, а проінспектує поєдинок делегат ФФУ Юрій Петров з Мелітополя.

zakarpatpost.net