У черговому номері газети “НЕДІЛЯ” читайте щоденник Сергія Федаки; Великодні кримінальні «розборки»; Інтерв’ю з Іваном Миговичем

А ще у суботньому номері газети Вас зможуть зацікавити події, що сталися на цьому тижні у Закарпатті, Україні та світі, кримінальні новини краю, погода на наступний тиждень, телепрограма та багато цікавих новин. Шукайте газету «НЕДІЛЯ» у приватних розповсюджувачів преси та у кіосках «Укрпошти».

На Великдень закарпатці різалися, крали, ґвалтували…

Свята – річ хороша, лише важливо знати міру під час частування. На жаль, горілка часто затьмарює людям мізки, й стаються злочини. Не обійшовся без них і теперішній Великдень. Трагічно закінчилася пасхальна гостина в родині Г. із села Загорб Великоберезнянського району. 42-річний чоловік із співмешканкою так нагостилися за день, що ввечері стали сваритися, а відтак і чубитися. Закінчилося все тим, що п’яний чоловік схопив до рук замашну палицю й так став «виховувати» нею свою благовірну, що та й душу Богу віддала… Мертве тіло жінки із закривавленою головою виявив сільський голова, який і повідомив в міліцію.

Детальніше історію цієї жахливої трагедії та інший огляд кримінальних новин читайте у №17 газети «НЕДІЛЯ» від 30 квітня

 Із щоденника Сергія Федаки… Цілунки

На Заході зараз дуже популярні романи-комікси. Малює художник якусь гостросюжетну історію на кілька тисяч кадрів, супроводжує удари, падіння і прозріння якимись найбільш необхідними репліками – і все це іде на-ура. В Ужгороді ж уперше вийшла збірка поезій-коміксів. Автори – художник Роберт Саллер і поет Вік Коврей. Називається  «Man woman blackout». Перекласти можна як «Чоловік – жінка – від ключка», а вже між тими трьома словами можна встановлювати будь-які логічні і алогічні зв’язки.

Детальніше рецензію на збірку читайте у роздумах професора УжНУ Сергія Федаки у №17 газети «НЕДІЛЯ» від 30 квітня

 Комуністи України: що змінить проект нової редакції їхньої Програми?

Комуністи України ідуть до свого чергового з’їзду. Він відбудеться в середині червня цього року. Його принциповою відмінністю стане розгляд, окрім традиційних питань, нової редакції Програми КПУ. Враховуючи активну роль цієї партії в суспільно-політичному житті країни, її нова стратегія становить загальний інтерес. Про те, чим зумовлене її корегування, в чому воно полягає, журналіст газети «НЕДІЛЯ» поговорив з Іваном МИГОВИЧЕМ, котрого в області знають як народного депутата ІІІ і ІV скликань, науковця і політика.

Інтерв’ю з політиком читайте у №17 газети «НЕДІЛЯ» від 30 квітня

zakarpatpost.net