Закарпаття: В Ужгороді вино питимуть три дні

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття стартує традиційний фестиваль-ярмарок “Сонячний напій”.

Фестиваль “Сонячний напій” розпочинається в Ужгороді зранку в суботу, 30 квітня, і триватиме аж до понеділка. Офіційне відкриття відбудеться в суботу об 11-ій. Дегустації, присмачені концертами, триватимуть у вихідні до 17-ї години.

Вином зможуть насолодитися всі охочі, адже участь у святі візьме ледь не півсотня виноробів з усього Закарпаття. Рівень напоїв на фестивалі-ярмарку буде високим – вина пройшли дегустаційну комісію, котра присудила 9 золотих, 10 срібних і 15 бронзових медалей певним напоям, а також низку подяк виноробам за участь. Їх урочисто вручить міське керівництво у неділю, 1 травня – церемонія нагородження переможців відбудеться о 13-ій годині, аби гості фестивалю встигли скуштувати й придбати найкращі вина “Сонячного напою-2011”.

Звісно, крім вина, ужгородці і численні туристи смакуватимуть усіма продуктами бджільництва, включно з п’янкою медовухою, а також шашликами тощо, на фестивалі-ярмарку будуть представлені закарпатські сувеніри та триватиме концертна програма, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у прес-службі міської ради, нагадуючи, що “Сонячний напій-2011” відбуватиметься на набережній Незалежності.

zakarpatpost.net