Закарпаття: Великодні свята не обійшлися без аварій

У святкові Великодні дні на автодоророгах краю окремі громадяни дозволяли собі сідати за кермо у нетверезому стані. Тому співробітники Державтоінспекції патрулювали вулиці і автошляхи. Все ж не обійшлось без дорожньо-транспортних пригод. Так, у суботу, напередодні світлого свята Воскресіння Господнього, близько третьої години ночі на дорозі Київ — Чоп, в селі Холмок, молодий водій автомобіля ВАЗ, рухаючись в напрямку міста Чоп, не впорався з керуванням свого транспортного засобу та з’їхав на узбіччя, допустивши зіткнення з деревом.

Унаслідок аварії водій машини отримав травми різного ступеня важкості і був госпіталізований у найближчу лікарню. В авто знаходився 18-річний пасажир. На щастя, юнак відбувся практично подряпинами. Автомобіль доставлено та штрафний майданчик.

А наступного дня, також у пізню пору житель одного із сіл Хустського району, керуючи власним автомобілем «Шевроле», у селі Крайниково, збив 45-річну жительку райцентру. Пізніше стало відомо, що жінка від отриманих травм померла у лікарні. Транспортний засіб доставлено на штрафний майданчик. За цим фактом триває розслідування.

ВДАІ УМВС України в Закарпатській області