Закарпаття: Факультет суспільних наук УжНУ святкував 5-ти річчя

З нагоди першого ювілею на факультеті організували ряд заходів. Зокрема, проводилася міжнародна науково-практична конференція «Трансформаційні процеси в країнах Центральної та Східної Європи на рубежі ХХ-ХХІ століть: інституційний, соціокультурний та етнонаціональний вимір», презентували книгу та фільму про факультету. Також було проведено урочисте засідання та святковий концерт.

З нагоди свята викладачів та студентів факультету за дорученням голови обласної ради привітав керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” у прес-службі обласної ради.

За вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, запровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 5-ї річниці від дня створення факультету суспільних наук грамотами обласної ради нагороджено: Володимира Боднаря, кандидата філософських наук, доцента кафедри політології; Любов Маляр, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки; Ларису Марчук, старшого викладача кафедри психології; Оксану Повідайчик, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціології і соціальних наук.

nedilya.at.ua