Закарпаття: На Перечинщині жінку жорстоко побив… просто знайомий

У Перечинську районну лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом ребра звернулася  76-річна жителька одного із сіл району. За словами потерпілої,  її так жорстоко побив у власній оселі знайомий з вигляду чоловік. Жінку госпіталізували. Обставини цієї справи наразі з’ясовуються.ПАСАЖИРКА ВИСТРИБНУЛА З АВТО НА ХОДУ
У приймальне відділення Хустської районної лікарні житель Міжгірщини доставив невідому травмовану жінку. За словами чоловіка, ця пані спинила на дорозі його авто і попросила підвезти до Хуста. Але дорогою пасажирка з невідомих причин вискочила на ходу з машини. Внаслідок цього «номеру» пані отримала відкриту черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа. Пізніше працівники міліції з’ясували: вони водія у цій ситуації  справді не було. Виявляється, жінка страждала на розлади психіки і навіть перебувала на спеціальному обліку.
 

МЕРТВИЙ ЧОЛОВІК – У РУСЛІ ТИСИ
На острівку в руслі річки Тиса неподалік  смт Вишково Хустського району  жителі селища виявили мертвого чоловіка.  Покійному на вигляд  30-40 років. На його безіменному пальці знаходилася каблучка з чорним каменем, на шиї ланцюжок. Окрім цього, чоловік мав на правому плечі татуювання «Не забуду». Внаслідок зовнішнього огляду тіла слідів насильства не виявлено. Наразі працівники міліції намагаються встановити особу загиблої людини.

zak-umvs.gov.ua