Ужгородцям із найбільш соціально вразливих верств автономне опалення встановлять коштом міста

Як уже повідомлялося раніше, в обласному центрі Закарпаття триває так звана “автономізація” – місто вповні прощається з централізованою системою теплопостачання, завершуючи раніше розпочатий процес. Наступного опалювального сезону централізованого тепла в Ужгороді не буде – наголошує міський голова Віктор Погорєлов.

Міська влада закликає всіх подбати про свої “автономки”, адже, як каже мер, “шляху назад вже нема і повністю розбалансовану систему не можна відновити”. Протягом найближчих місяців Ужгород опікуватиметься встановленням автономних котелень у  бюджетних закладах. І неодмінно – продовжує дбати про те, як зимуватимуть ужгородці з найбільш соціально вразливих верств.

Кількадесят помешкань ветеранів та інвалідів були безоплатно забезпечені власним теплом ще протягом минулого опалювального сезону. Ця робота триває. Після розгляду відповідними комісіями на засідання виконкому цієї середи винесли черговий перелік осель.

Своїм рішенням виконавчий комітет як такі, що потребують влаштування теплопостачання коштом міста, затвердив 278 помешкань ужгородців, – повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у прес-службі Ужгородської міськради.

zakarpatpost.net