Закарпаття: В районі Боздоша в Ужгороді будуть школа і садок

У середу, 4 травня, при міському голові відбулася нарада щодо проектування в Ужгороді нових школи і дошкільного навчально-виховного комплексу. Їх збудують у районі Боздоського парку і вони вже в найближчі роки мають прийняти відповідно тисячу школярів і двісті дошкільнят.
Ужгородський міський голова поінформував усі відповідальні служби про початок робіт над новими для Ужгорода освітніми закладами. Віктор Погорєлов повідомив, що завершено тендер, згідно з яким проектно-вишукувальними роботами займеться Львівське колективне виробниче підприємство “Енергомонтаж”.

“Ці заклади необхідні Ужгороду загалом і цьому мікрорайону зокрема. Ми зробимо все для того, аби садок і школа відповідали найвищим стандартам і, за умови належного фінансування, вже у 2014 році вони відкриються для ужгородських дітей”, – зазначив Віктор Погорєлов, наказавши усім відповідним службам активізувати роботу та сприяти проектуванню і відтак будівництву НВК і школи, – повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у прес-службі Ужгородської міської ради.

nedilya.at.ua