BMW першою у світі почне продавати автозапчастин на eBay

Німецький концерн BMW став першим у світі автовиробником, який зареєстрував сторінку на онлайн-аукціоні eBay з метою прямих продажів запчастин та аксесуарів користувачам інтернету. Магазин BMW Direct відкрився у британському сегменті аукціону.

Директор з продажів британського відділення eBay Ангус Маккарі пояснив, що аукціон реєструє щомісяця близько 600 тисяч пошукових запитів, пов’язаних з BMW.

На його думку, відкриття офіційного представництва на популярному сервісі дозволить німецькому автовиробникові залучити досі неохоплену аудиторію.

На eBay BMW Direct пропонує запчастини і аксесуари з безкоштовною доставкою і упаковкою, а також дворічною гарантією.

Адміністрація онлайн-аукціону відмічає, що автозапчастини – один з самих ходових товарів на eBay, клієнтами якого є 96 мільйонів осіб.

BMW Group випускає продукцію під брендами BMW, Mini і Rolls-Royce. У 2010 році корпорація продала 1,46 млн автомобілів і більше 110 тисяч мотоциклів.

Нагадаємо, чистий прибуток автоконцерну за підсумками 2010 року виріс в 15,4 разу і склав 3,23 млрд євро, тоді як за 2009 року компанія отримала прибуток у розмірі 210 млн євро.

tsn.ua