Закарпаття: Бельгійського 8-кілограмового красеня кролика з’їв злодій…

Житель села Холмок Ужгородського району вирощує кролів. Зокрема, його гордістю був 8-кілограмовий красень породи бельгійський велетень. Коштує такий породистий кріль щонайменше 500 гривень. Якою ж була досада господаря, коли одного ранку він не виявив у клітці свого підсобного приміщення згаданого вуханя. З’ясувалося, що вночі на обійстя газди проник невідомий зловмисник, якому й потрапив до рук цей велетень-кріль.
Потерпілий звернувся із заявою в міліцію, й невдовзі оперативники карного розшуку райвідділу міліції вирахували та затримали крадія. Як з’ясувалося, дармової кролятини закортіло 27-річному смаглявому односельцю потерпілого. На жаль, клолика злодій таки встиг з’їсти…

Коли ж затриманим зайнялися як слід, то з’ясувалося, що це далеко не перший “гріх” злодійкуватого молодика. Останній зізнався ще й у скоєнні крадіжки трьох металевих каналізаційних труб загальною довжиною 9 метрів і 15 кг. алюмінієвого дроту з дворогосподарства іншої своєї односельчанки, чим завдав господині оселі збитків на суму 1200 гривень. Де ще наслідив смаглявий злодій, має з’ясувати слідство.

zak-umvs.gov.ua