Закарпаття: Голові Іршавської РДА сподобалась смачна вода в колодці ветерана війни

10 травня рівно по 85 років виповнилося двом іршавським  ветеранам Великої Вітчизняної війни  – Степану Овсаку та Івану Лендєлу. Із  визначним ювілеєм у житті кожного з цих поважних громадян Іршави їх привітали голова райдержадміністрації Віктор Феєр та голова райради Станіслав Сухан.
Віктор Іванович і Станіслав Васильович прийшли до ювілярів не з порожніми руками, а з цінними подарунками. Та не це головне для них, а увага, турбота, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” у Іршавській РДА.

Для керівників району  найбільш цінними є спогади ветеранів, їх життєвий досвід, громадянська позиція. І  найсмачнішою виявилася вода з колодязя, власноруч викопаного Степаном  Петровичом, якою господар особисто пригощав гостей. А у Івана Ілліча –  щирі слова привітань невимушено перепліталися із розмовою дружини ветерана Єлизаветою Юріївною з колишнім учнем, а потім і колегом-педагогом, нинішнім головою райради С.В.Суханом.

Як відзначив голова райдержадміністрації Віктор Феєр, не так важливі подарунки для ветеранів, як  увага до них, і цим повинні займатися всі  керівники, а в першу чергу сільські голови.

nedilya.at.ua