Закарпаття: Комісія з питань законності та правопорядку облради провела робоче засідання

В Ужгороді відбулося чергове робоче засідання постійної комісії з питань законності та правопорядку облради, яку очолює Василь Ігнатко. У роботі засідання узяв участь заступник голови КДКА України, Віце-президент Спілки адвокатів України Павло Сергійович Луцюк.
Члени комісії, а це – Василь Ігнатко, Антон Зелінський, Олексій Баранюк, Андрій Стрижак, Петро Ільницький, Василь Печора та ін. уважно обговорили актуальне питання щодо Закарпатської обласної кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, повідомили Інтернет-виданню  zakarpatpost.net в прес-службі облради.

Свою думку висловив і присутній віце-президент Спілки адвокатів України Павло Луцюк, який наголосив, що підтримує щире бажання депутатів облради стабілізувати ситуацію з порушеного питання. Адже стан справ дійшов до критичної межі: закарпатські адвокати змушені їздити до Рівненської області і там складати кваліфікаційні іспити, а через відсутність Реєстру адвокатів фахівці пенсійного віку не можуть оформити пенсії. Тому дуже важливо, аби дана комісія запрацювала.

Поважний гість також висловив свою точку зору щодо спільного адвокатського майна. На його переконання, адвокати повинні мати належні умови праці – саме від них у значній мірі залежить робота всього правосуддя краю, оскільки ці люди докладають максимум зусиль, аби встановити істину у справі.

У цілому члени комісії підтримали запропонований проект рішення «Про Закарпатську обласну кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури».

zakarpatpost.net