Даїшники вимагали хабар у водія: «У тебе порушення на півроку, бл**дь, а ти сто рублів даєш»

Бердянські даїшники знову потрапили в скандальну історію завдяки відео, оприлюдненому в Інтернеті. Якщо в першому ролику засвітилося начальство, яке матом диктувало протоколи, то на цей раз звичайні інспектори ДАІ Бердянська беруть у водія хабар. Хабар не дуже великий – на суму 100 гривень, про що один з інспекторів і повідомив водія-порушника не зовсім цензурно.

«У тебе позбавлення прав на півроку чи рік, бл**дь, а ти сто рублів даєш. Ти думаєш, ми погодимося, бл**дь, як ти думаєш?» – заявив інспектор.

Водій відповів, що грошей у нього дуже мало. У результаті даїшник все-таки погодився на сто гривень і повернув автомобілісту документи.

На записі видно, що відеокамера була вмонтована в одяг автомобіліста.

Нагадаємо, 17 лютого був оприлюднений відеозапис, знятий на планерці в ДАІ Бердянська, де керівництво дає вказівки інспекторам, скільки потрібно скласти протоколів.

Вказівки керівництва ДАІ супроводжуються добірним матом: «Не міняємося поки не буде по вісім протоколів … чотири п’яних потрібно кожен день, бл**ть, передавати …», – говорить один з начальників Державтоінспекції.

Після цього Міністерство внутрішніх справ звільнило начальника Управління Державної автомобільної інспекції в Запорізькій області Володимира Зозулю за вказівку підлеглими в Бердянську складати плани щодо кількості адміністративних протоколів про порушення правил дорожнього руху.

Відео можна переглянути на сайті ТСН.ua

tsn.ua