В Ужгороді Янукович наголосив на важливості забезпечення розвитку автомобілебудування в Україні

Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості створення умов для розвитку автомобілебудування в нашій державі. Про це Глава держави заявив у коментарі представникам ЗМІ під час відвідання ПрАТ «Єврокар» на Закарпатті.Наразі, констатував Президент, такі умови «однозначно, ще не створені». «Треба ще попрацювати і над новою законодавчою базою, і над виконанням існуючої», –  додав він.

В. Янукович повідомив, що з цією метою вже дав доручення створити відповідну робочу групу, до складу якої увійдуть фахівці ПрАТ “Єврокар”, представники Мінекономіки, Закарпатської ОДА, українських підприємств, які займаються  автомобілебудуванням, повідомляє president.gov.ua

Президент позитивно оцінив роботу ПрАТ «Єврокар». «Я задоволений, що тут створені робочі місця, виплачується стабільно заробітна плата», – зауважив він.

«Переконаний: шлях, який пройшло підприємство Єврокар», – це яскравий досвід наполегливої праці, приклад можливостей, які є в Україні», – сказав Глава держави.

Однією з проблем, що залишаються у підприємства, Віктор Янукович  назвав питання повернення ПДВ. «Проблема ПДВ вже вирішується… Він буде виплачуватися вчасно», – наголосив Глава держави.

За словами Януковича, нині ведеться активна робота над покращенням державної регуляторної політики. «Ми поставили завдання – вдосконалення регуляторної політики, фактичне зняття перешкод для розвитку бізнесу в нашій державі, створення умов для інвесторів. Це той шлях, яким Україна йтиме найближчим часом. Це шлях реформ, які створюють умови для розвитку економіки, різних напрямків життєдіяльності країни», – зауважив Президент.

zakarpatpost.net