Закарпаття: податкова міліція вилучила партію сигарет без документів

Працівники податкової міліції ДПА у Закарпатській області припинили спробу незаконного обігу тютюнових виробів. Після отримання оперативної інформації в Ужгороді у вантажному автомобілі податківці виявили 142 ящики, запаковані в чорні поліетиленові пакети. У ящиках знаходилася 71 000 пачок сигарет «VICEROY» з акцизними марками Російської Федерації без жодних документів щодо їх походження та власника. Сигарети орієнтовною вартістю 497 тис. грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання.

Згодом працівники податкової міліції встановили й отримувача вантажу – ним виявився мешканець м.Ужгорода. Він розповів, що до нього звернувся знайомий, який попросив зустріти вантаж сигарет з Луганської області.

Знайомий повідомив йому номер декларації для отримання вантажу, а також дав гроші для оплати перевезення. З цією метою ужгородець винайняв автомобіль, на якому повинен був відвести вантаж в один з мікрорайонів обласного центру та передати його невідомій особі, яка підтримувала з ним зв’язок по мобільному телефону із закритого номеру.

Матеріали знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством.

За матеріалами УПМ ДПА у Закарпатській області