Тренер ФК “Закарпаття” Олександр Севідов: сезон закінчено і нехай він стане найгіршим у історії «Закарпаття»

Футбольний клуб “Закарпаття” на відпочинку до 23 червня. Тренувальні збори футболісти розпочнуть у Мукачеві зі словацькою та угорською командами.

Коментар Олександра Севідова після гри з “Буковиною”:

– Ми провели хорошу гру та гідно завершили сезон. Можу відзначити бійцівські якості моїх підопічних, які будь-що прагнули домогтися позитивного результату. Однак проблеми, бузумовно, є. Власне, над цим потрібно працювати. У роздягальні сказав хлопцям, що сезон закінчено і нехай він стане найгіршим у їх кар’єрі та історії ФК «Закарпаття».

Головне, аби кожен зробив правильні висновки. А що стосується гри — претензій до гравців не маю.Гра видалася дуже захопливою і це хороше завершення сезону. Звісно, господарі хотіли перемогти, але ми усім нагадали, що таке «Закарпаття».

– Можете назвати матч найкращим для Олександра Надя під вашим керівництвом?

– Коли на табло нуль – це, безперечно, вдалий матч для голкіпера. Це означає, що команда не програла. У цьому сезоні не так багато було таких матчів. Та, попри це, Саша – хороший воротар. Сьогодні йому довелося грати зі зламаним пальцем. Нещодавно йому зробили знімок – перелом. Загалом, у грі з “Буковиною” я побачив на полі одинадцять бійців. На жаль, раніше цього не доводилося бачити, тому ми стільки очок втратили у весняній частині чемпіонату.

– Які плани на міжсезоння?

– Команда відпочиватиме до 23-го червня, а тренувальні збори проведемо на Закарпатті, в Мукачеві. Попередньо ми запланували 4 спаринги. Зіграємо у українськими, словацькими та угорськими командами. Усі умови для проведення зборів у нас є. Зокрема у Мукачеві – два якісні поля.

Інформаційний відділ ФК «Закарпаття»