На Закарпатті 17-річна дівчина зцілює людей за допомогою ікони

У селі Рокосово Хустського району Закарпаття мироточить ікона Ісуса Христа. Біля неї від різних хвороб зцілилися десятки людей.”Ікону Христа-Спасителя разом з іконою Богородиці нам подарували взимку, на день народження тата. Щовечора я молилася біля неї. У Світлу п’ятницю після Пасхи, як завжди, стала навколішки й почала читати молитву. Після попросила: “Господи прости гріхи мені та всім людям.

Якщо прощаєш, дай знак”.Чому сказала ці слова, не розуміла. Але в той момент з ікони почало стікати миро. Спочатку з’явилася роса, а потім воно потекло струмком. Я зняла ікону зі стіни, поклала на неї руки. Відчула, ніби за мною хтось стоїть. Почула голос: “Цими руками будеш відчувати хвороби людей”, – розповіла Gazeta.ua 17-річна Мирослава Білецька.

Ікона мироточить в її будинку. Після цього в дівчини проявилися надприродні здібності, почала лікувати хворих. До її будинку приїжджають люди. Моляться біля ікони, миропомазуються.”За ці 50 днів зцілилося багато людей.

Глухонімий хлопчик почав говорити, у однієї жінки на ногах зажили гнійники, й вона встала з милиць. Багато безплідних жінок щасливо завагітніли”, – сказала Білецька.Минулого тижня Білецька допомогла знайти зниклу дівчину.”Подзвонили жителі району. Розказали, що їх доросла дочка кудись зникла. Переживали, чи хоч жива. У молитві до ікони побачила, що вона жива, перебуває далеко.

Назвала два міста – Харків або Київ. В суботу мама дівчини передзвонила й сказала, що її дочку знайшли в Харкові”.Зараз ікону Христа-Спасителя перенесли до сільської церкви. Там вона перестала мироточити. Білецька хоче забрати її додому.

gazeta.ua