ФК «Мукачево» спробує перервати безпрограшну серію «Берегвідейка»

Цієї неділі, 19 червня 0 16.00 в Мукачеві на стадіоні «Авангард» відбудеться центральний матч ІХ туру чемпіонату Закарпаття з футболу серед команд Вищої ліги, в якому місцевий футбольний клуб прийматиме лідера першості берегівський «Берегвідейк».

Зауважимо, що досі команда з Берегова має 100% результат – 8 перемог у 8 матчах із загальною різницею забитих та пропущених +26. За перші 8 ігор берегівчани пропустили всього 2 м’ячі.

Не набагато більше пропустив і ФК «Мукачево» – 4 голи, який перед недільним матчем відстає від «Берегвідейка» на 5 очок, маючи у своєму пасиві одну нічию та поразку. Втім, мукачівці й забили менше – 19 голів проти 28 у берегів чан.

Навіть у разі поразки «Берегвідейк» залишиться лідером чемпіонату (зараз у їхньому активі 24 очки), а от ФК «Мукачево», в активі якого 19 очок, потрібна лише перемога, аби впритул наблизитися до фаворита та зберегти 3-очковий, а то і більший відрив від найближчих переслідувачів – ФК «Середнє» та ФК «Поляна» (по 16 очок).

Інші матчі цього ІХ туру: «Карпати» – «Вишково» «Бужора» – «Севлюш» «Метеор» – «Поляна» «Ужгород» – «Ялинка» «Ф.Медвідя» – «Середнє» «Мукачево» – «Берегвідейк»

Мукачево.net