Ужгородська влада привітала медичних працівників зі святом

Цьогоріч День медичного працівника в Україні відзначають 19 червня. Міські урочистості з нагоди професійного свята відбулися цієї п’ятниці в Ужгородському палаці дітей та юнацтва. Представників галузі охорони здоров’я прийшли привітати, зокрема, голова Закарпатської обласної ради Іван Балога, Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, перший заступник міського голови, депутат облради Віктор Трикур, начальник профільного обласного управління Роман Шніцер тощо.

Звучало багато теплих слів і подяк медикам. Так, керівник міста Віктор Погорєлов, зокрема, зазначив, що, без перебільшення, від роботи медиків – представників однієї з найшляхетніших професій – залежить життя кожного з нас, і недарма кажуть: здоров’я – це ще не все, але ж усе – ніщо без здоров’я. Міський голова привітав усіх представників медичної галузі – людей, до яких звертаємося в часи проблем зі здоров’ям. Окреме слово поваги сказав і тим, до кого ужгородці приходять в час переживань і радості – коли на світ з’являється нове життя, й подякував за труд медикам, які працюють з матерями і новонародженими.

Під час урочистого вшанування кращих у професії, котрі були нагороджені офіційними грамотами, подяками і пам’ятними подарунками, ужгородським медикам (а цю галузь в місті представляє понад дві тисячі осіб) бажали натхнення і сил для щоденної праці на користь людей, упевненості в завтрашньому дні та, звісно, здоров’я. Урочистості продовжилися святковим концертом та неформальними вітаннями, – інформує прес-служба міської ради.

На фото: міський голова Віктор Погорєлов вітає Івана Трещака, заступника головного лікаря УМПЦ

karpatnews.in.ua