В Чопі згоріла адміністративна будівля

Днями в Чопі через порушення правил монтажу електромережі згоріла одноповерхова дерев’яна адміністративна будівля товариства з обмеженою відповідальністю. Окрім чопських та ужгородських рятувальників на місце події прибули й вогнеборці місцевої пожежної команди села Велика Добронь та автоцистерна пожежного потягу станції Чоп.

Повідомлення про загорання будівлі надійшло від співвласника підприємства близько 16-ої години. До приїзду першої пожежної команди вся споруда (площею 110 м.кв.) вже була охоплена вогнем. А ужгородські вогнеборці, що негайно вирушили на допомогу за викликом чопських колег, бачили клуби диму в небі над прикордонним містом ще з мосту села Розівка (орієнтовна відстань 15 км.).

Під час гасіння пожежі бійцям МНС вдалося врятувати електропідстанцію від перекидання на неї вогню. Остання знаходиться в кількох метрах від палаючої будівлі. Крім того довелося гасити суху траву, що спалахувала від сильної тепловіддачі, оскільки була ймовірність загорання інших споруд. На повну ліквідацію пожежі вогнеборцям знадобилося майже чотири години.

Завдані 41-річному підприємцю прямі збитки становлять орієнтовно 50 тисяч гривень – знищено будівлю, офісні меблі, техніку та документацію.
УМНС України в Закарпатській області