17 червня – своєрідна точка відліку для цьогорічного BEREG FEST’у

Саме з цієї дати до головного дійства фестивалю залишається рівно 100 днів.Для масштабів проекту BEREG FEST 2011 навіть цей відрізок часу не є аж занадто великим. Адже заплановано не мало і не тільки безпосередньо на дату фесту – 25 вересня, але й загалом на весь період «стоднєвки». Змінивши минулого року концепцію BEREG FEST, ми крок за кроком втілюємо її у реальність. І якщо 2010-го ми досить побіжно торкнулись самого формату, то цього року вся стратегія збудована на змінах.

Власне, звідси йде ідея BEREG FEST Reloaded – ми намагаємось «перезавантажити» саме сприйняття свята, а тому мотиви відомої кінотрилогії «Матриця» тут не випадкові. «Матриці», складені кимось для блага інших, є лише відображенням уявлень про благо самого автора, але не благом для адресата. Справжнє свято можливе лише за умови власного творення. Тому ми кажемо – твори свято таким, яким ти сам його бачиш.
 
Першим кроком на шляху таких змін цього року стала кампанія «Обери зірку BEREG FEST». Протягом майже місяця кожен бажаючий міг запропонувати власного кандидата для концертної програми фесту і згодом у режимі «он-лайн» голосування сформувати «Сузір’я BEREG FEST». Нагадаємо, за результатами голосування оргкомітет наразі працює з запропонованою «п’ятіркою» і вже має підстави казати – голосування не було марним.
 
Наступним кроком ми бачимо кампанію «Стань зіркою BEREG FEST». За нашим задумом це має бути програма пошуку талантів, що бажають показати себе загалу. Немає локації? Немає ресурсів для «промо»? Немає потрібних засобів? З BEREG FEST це перестає бути проблемою. Головне, аби було бажання! Решту забезпечить оргкомітет фестивалю. Старт кампанії заплановано на початок липня.
 
З початком навчального року, для студентства та шкільної молоді оргкомітет започаткує акцію «Стань обраним на BEREG FEST 2011». Це буде міні-конкурс, переможець якого отримає ексклюзивні привілеї  у програмі святкування 48-го фесту. Звісно, наразі розкривати всі таємниці дійства зарано, але ми намагимемось максимально долучити всіх бажаючих до творення свята.
 
Зрештою, протягом всіх 100 днів, що залишились до фестивалю, подій та інформації навколо BEREG FEST 2011 не бракуватиме. Адже не лише ми запрошуємо гостей, а й нас люб’язно кличуть у гості колеги. Тому попереду цікаві дійства на різних святкових заходах краю, акції, презентації та звичайно ж святкування Дня народження нашого святкового духу та талісману – Чігабіги.

zakarpatpost.net