Є на Закарпатті такий дитячий табір — “Верховина”

Довгоочікувані літні канікули… Для чималої кількості батьків вони настають зненацька, змінюючи одні проблеми іншими. Замість того, щоб радіти літній порі, для багатьох мам і тат постає питання: чим зайняти свої чада?

Вже декілька років поспіль у селі Репинне при загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів працює шкільний табір “Верховина”. Кожного дня його вихователі влаштовують нам цікаві інтелектуальні ігри, конкурси, захоплюючі екскурсії, під час яких відбувається зближення з природою, а це дуже важливо. Ми часто розважаємось на дискотеці, під час якої проводяться різноманітні танцювальні конкурси. Дзвінкий сміх дітей завжди лунає тоді, коли проходять найулюбленіші “Веселі старти”. Хлопці, як справжні чоловіки, перетягують канати, а дівчата проявляють себе, стрибаючи на скакалках. Коли до нас приходять цікаві ідеї, ми охоче ділимось ними з вихователями, а вони, у свою чергу, прислухаються до нас. Це нам дуже подобається.

Кожного ранку збираємось на лінійку, під час якої спільно вирішуємо розпорядок на весь день, якого суворо дотримуємось. За час перебування у таборі найбільше сподобалися екскурсії в музеї с. Колочава, на водоспад “Шипіт”, туристичні походи в урочища, які знаходяться на території нашого села, до мінеральних джерел сіл Келечин та Сойми, сходження на гору Кам’янка.

А ще конкурси… Без них ми ніяк не могли обійтись! “Малюнок на асфальті”, “Найкраща пісня”, “Кращий вінок”, “Оригінальна зачіска”, “Мій вірш про Україну”… У кожному з них вихованці табору були дуже активними, весело та оригінально проявляли свої творчі здібності.

Спілкуючись зі своїми друзями, однокласниками, я зробила висновок, що всі задоволені перебуванням у таборі, адже тут цікаво і весело. Я щаслива, що є учасницею цих незабутніх подій.

Іванна СТЕЦЬ,
учениця 8 класу Репинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованка табору з денним перебуванням “Верховина”.

karpatnews.in.ua