Сьомін: Ярмоленко може перейти в “Мілан”

Тренер киян допускає ймовірність зацікавленості Ярмоленком не лише “Міланом”, а й багатьма іншими серйозними клубами. Головний наставник київського “Динамо” Юрій Сьомін заявив, що нападник динамівців і збірної України Андрій Ярмоленко може покинути клуб.

– Зараз багато говорять про те, що до Ярмоленко проявляє інтерес “Мілан”.

– Не виключаю такої можливості – як допускаю і ймовірність зацікавленості до нього з боку багатьох інших серйозних клубів. Наша молодь взагалі досить сильна індивідуальними особистостями. А то як Ярмоленко грав за “Динамо” в Лізі Європи проти “Бешикташа” і в чемпіонаті країни на старті його весняної частини, по-моєму, заслуговує найвищої оцінки.

Нагадаємо, футбольний портал Goal.com повідомляв, що лівий нападник київського “Динамо” Андрій Ярмоленко підписав попередній 4-річний контракт з італійським “Міланом”. Орієнтовна вартість трансферу футболіста, за даними порталу, склала 10 мільйонів євро

Проте президент київського “Динамо” Ігор Суркіс спростував інформацію, що нападник киян Андрій Ярмоленко підписав попередній контракт з “Міланом”.

“Я хочу зняти всі дозвільні розмови: в Ярмоленка діючий контракт з “Динамо” до червня 2012 року. Ніяких пропозицій по Андрію не надходило. Напевно, йому приємно читати про те, що ним цікавляться, але це тільки на рівні чуток”, – повідомив Суркіс.

prosport.tsn.ua