Футболісти європейських клубів не хочуть грати за “Динамо”

Керівник французького клубу “Сошо” Олександр Лякомб розповів, що факс, який він отримав від київського “Динамо” його не зацікавив. За словами Лякомба, кияни не вказали конкретну пропозицію щодо своєї зацікавленості бомбардиром його команди Брауном Ідеє.

“Особисто я не зацікавлений в угоді, бо не хочу продавати провідних гравців”, – заявив Лякомб.

До того ж агент Ідеє – Джон Даріо підкреслив, що його підопічний мріє про великі клуби Європи і не зацікавлений в переїзді ні в Україну, ні в Росію.

“Боббі не буде ні в Росії, ні в Україні. Він мріє про “Челсі” або “Реал”. Але я сказав йому, що шлях до Мадрида лежить через “Валенсію”. Так що ми поки з переходом нікуди не поспішаємо. Хоча не приховуємо, що в майбутньому Браун буде грати в більш класній команді, ніж “Сошо”, – заявив Джон Даріо.

Браун Ідеє є кандидатом до збірної Нігерії. Останній сезон провів у Франції за “Сошо” (33 матчі, 15 голів), раніше досить непогано виступав в чемпіонаті Швейцарії за “Ксамакс”.

Папісс Сіссе Також від 12 мільйонів євро, які пропонувало Динамо відмовився німецький Фрайбург.  Німці не захотіли продавати свого форварда – 26-річного сенегальця Папісса Сіссе.

Окрім вищезгаданої суми, віце-чемпіон України пропонував ще й бонуси у разі виходу в Лігу чемпіонів. Однак навіть такими заохочуваннями Динамо не вдалося умовити босів Фрайбургу.

Папісс Сіссе у минулому сезоні в Бундеслізі забив 22 голи. У підсумку “Фрайбург” посів 9 місце у чемпіонаті Німеччини.

Нагадаємо, президент київського “Динамо”  Ігор Суркіс підтвердив, що клуб цікавиться півзахисником англійського “Тоттенхем Хотспур” та збірної Хорватії Ніко Кранчаром.

zakarpatpost.net