У ДТП в Києві загинули депутат та відома модель

В автокатастрофі на Столичному шосе в Києві загинула 26-річна учасниця телешоу і співачка Тетяна Канюка. За кермом Porshe Carrera був бізнесмен і депутат Васильківської райради від партії “Сильна Україна” Олег Азарченков. У той день він святкував свій день народження. Тетяна Канюка сиділа поруч з водієм.

ДТП сталося 16 червня рано вранці. Прямуючи з Кончі-Заспи до Києва, автомобіль Porshe Carrera зніс попереджувальні знаки про ремонт дороги, пробив залізний паркан, розкидав бетонні блоки, а після, пролетівши ще метрів сто, звалився в траншею, пише “Комсомольська правда в Україні”.

У тих, хто сидів попереду, шансів вижити не було. Обидва обгоріли так, що на місці фахівці навіть не могли сказати, де чоловік, а де жінка. Другий пасажир (він був на задньому сидінні) вилетів від удару через дах автомобіля і помер по дорозі в лікарню. На задньому сидінні машини був друг Азарченкова Євген Морозов.

Зазначимо, дівчина знімалася для чоловічих журналів, була солісткою дівочого колективу L’amour, брала участь телепроекту “БУМ”. Деякий час тому у Канюки були близькі відносини з лідером групи “Тартак” Сашком Положинським.

За словами друзів Тетяни, з Положинським вони розлучилися, але при цьому залишилися друзями.

“Вона дуже любила його. Хотіла вийти заміж, народити дітей. Не склалося. З чоловіками, які їхали в тій машині, вона познайомилася недавно. Але я впевнена: Таня ніколи б не сіла в машину з п’яним водієм. Це був її принцип … “, – зазначила близька подруга Тетяни, чемпіонка Європи з художньої гімнастики Наталія Годунко.

У вихідні Тетяну поховали на цвинтарі під Києвом, у селі, де вона хотіла купити собі будинок.

tsn.ua