У райвідділі міліціонери на смерть забили затриманого

Правозахисники заявляють про кричущий випадок у райвідділі: міліціонери проломили затриманому череп і підкинули тіло до дверей його квартири. 11 червня цього року в Оболонському райвідділі внутрішніх справ Києва міліціонери вбили затриманого. Про це виданню liga.net повідомив правозахисник Олег Веремеєнко з посиланням на власні джерела.

За його словами, співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, які раніше працювали у Святошинському райвідділі і були переведені за грубі порушення прав людини, проломили череп затриманому на ім’я Олександр. Відомо, що він був 1975 року народження і проживав в Києві на вул. Лайоша Гавро.

Потім, як стверджує адвокат, міліціонери підкинули його тіло під квартиру, де він проживав. Бездиханне тіло виявили родичі. 20 червня потерпілого поховали.

Веремеєнко повідомив, що на даний момент перевіряє цю інформацію. Крім того, справою займається група адвокатів. Ведеться попереднє адвокатське розслідування.Як повідомлялося, у 2010-11 роках в Україні було зареєстровано десятки випадків загибелі затриманих у міліції.

tsn.ua