Людмила Янукович “вийшла в люди”

  Дружина президента гулянок не влаштовує і феєрверки не запускає.

В неділю, 19 червня, Людмила Янукович взяла участь в урочистому врученні дипломів першим випускникам Луганського богословського університету. Рада вузу навіть обрала дружину президента в почесні співголови опікунської ради університету. Це був один з небагатьох її виходів у світ.

Дружина президента рідко покидає Донецьк і з’являється на світських заходах. Вона не любить позувати світським фоторепортерам, віддає перевагу над цим вихованню онуків, церкві і доброчинності. Хоча ось великі прем’єри в донецькому оперному – практично не пропускає, пише Сегодня.

Не так давно Людмила Янукович їздила в село Червоне (Красноармейсий район області), на батьківщину Сергія Прокоф’єва, де відмічали 120-річчя з дня народження композитора. У Червоному перша леді пригощала місцевих дітей шоколадками.

Перша леді країни славиться людиною віруючою, досить часто відвідує церкву. Також Янукович не обходить увагою заходи, присвячені дітям. Наприклад, на Відкритому православному фестивалі дитячої творчості “Іскорка Божа” вона була почесним гостем.

Місцеві жителі говорять, що імениті сусіди клопоту їм не доставляють: шумних гулянь не влаштовують і фейєрверки по ночах не запускають.

За покупками Людмила Янукович їздить сама. Її досить часто можна зустріти в гіпермаркеті. У магазині дружину президента супроводжує охоронець, він допомагає Людмилі Олександрівні укладати покупки у візок.

Людмила Янукович – людина закрита, і з журналістами спілкується неохоче. Досі ще нікому не вдалося узяти у дружини президента інтерв’ю.

Як відомо, на офіційному сайті президента Віктора Януковича в розділі “Дружина президента” немає жодної новини про діяльність Людмили Янукович, хоча пройшло уже більше року з моменту вступу лідера регіоналів на посаду глави держави.

tsn.ua