Наступного тижня в Ужгороді боротимуться з борщівником

Оскільки кількаразові покоси берегів Ужа іще не звільнили місто від борщівника, з прикрою рослиною, яка протягом кількох років неабияк розрослася, боротимуться ще запекліше. Як уже повідомлялося, міська влада підписала угоду з Ужгородським міжрайонним Управлінням водного господарства і вже наступного тижня фахівці оброблятимуть отруйний борщівник спеціальними засобами.

Міська влада переконливо просить ужгородців зважати на застережні таблички, не відвідувати узбережжя і не купатися у річці протягом часу, коли триватиме обробка та протягом 4-5 днів після неї, і, звісно, особливо пильнувати дітей, обмежуючи їх пересування берегами.

Обробку борщівника фахівці Управління водного господарства мають провести одразу після вихідних – 29 і 30 червня, відтак щонайменше до вівторка узбережжя не буде придатне для відвідування і відпочинку. Утім, корективи в плани винищення борщівника може внести погода – через дощ заходи можуть перенести.

Міська влада дякує ужгородцям за розуміння й інформуватиме про перебіг “антиборщівникової кампанії”, – повідомили zakarpatpost.net у прес-службі міської ради.

zakarpatpost.net