Закарпаття: До Дня митника Чопська митниця видала про себе книгу (ФОТО)

Сьогодні, 25 червня, усі митники України святкують своє професійне свято – День митної служби.

З нагоди 20-ої річниці створення Державної митної служби України, колектив Чопської митниці видав книгу під назвою «Чопська митниця – на перехресті чотирьох кордонів».

Гортаючи цікаві та ілюстровані сторінки історії торгівельно-митних відносин, становлення митниць Закарпаття, мимоволі осягаєш велику епоху розвитку митної справи в усіх її аспектах на теренах нашої області. Кожна сторінка книги розповідає про особистості та віхи історії найстарішої та найпотужнішої митної установи в західному регіоні – Чопської митниці.

Люди, які творили історію, багату подіями та досягненнями, традиціями, сьогодні продовжують примножувати їх безцінне надбання молоде покоління митників, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі Чопської митниці.

Принципово стоячи на варті економічних інтересів України на стику кордонів із країнами Євросоюзу, колектив Чопської митниці гідно реалізовує державну політику у сфері митної справи, принципово веде боротьбу з контрабандою та порушеннями митних правил, ефективно наповнює Державну скарбницю нашої країни, проводить роботи з оптимізації та модернізації інфраструктури митних переходів, зміцнює авторитет митної служби в цілому.

zakarpatpost.net