Sinoptik: Погода в Ужгороді та Закарпатській області на четвер, 30 червня

У четвер в Закарпатській області очікується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Хусті, Сваляві, Мукачеві, Міжгір’ї, Береговому, Виноградові, Рахові збережеться дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до +15, удень до +23 градусів тепла. Вітер західний і південно-західний, 5-10 м/с. До кінця тижня збережеться мінлива хмарність, місцями пройдуть дощі.

Погода в Україні на четвер, 30 червня

У четвер в Україні збережеться мінлива хмарність. На більшій частині країни пройдуть дощі, можливі грози. Тільки місцями в Криму та в південних областях – без опадів. Температура повітря в усіх регіонах знизиться до +13…+15 вночі і до +19…+24 градусів удень. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях збережеться мінлива хмарність, на всій території регіону пройдуть короткочасні дощі. Вночі повітря прогріється до +14 градусів, удень – до +24. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях хмарно з проясненнями, на більшій частині регіону пройдуть короткочасні грозові дощі. У Миколаївській області опадів не передбачається. Вночі очікується зниження температури до +13…+15 градусів, удень – до +23…+25. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, переважно без опадів. У Красноперекопську, Ялті та Феодосії пройдуть дощі. Денна температура повітря коливатиметься від +23 до +26 градусів. Вночі прохолодніше: повітря охолодитися до +15 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях хмарно з проясненнями, переважно дощова погода, часом грози. Вночі +14…+16 градусів тепла, денна температура повітря складе +22…+24. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Під час грози можливе посилення вітру до 20 м/с.

У західних областях очікується хмарна дощова погода, часом грози. Температура повітря знизиться вночі до +8…+12 градусів тепла, вдень – до +18…+22. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах хмарна погода з проясненнями, місцями можливі дощі. Температура повітря вночі від +14 до +16, вдень до +23 градусів вище нуля. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – хмарно з проясненнями, місцями пройдуть дощі. Вночі стовпчики термометрів покажуть +13…+17 градусів, удень +25…+27. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

sinoptik.ua