Закарпатки найбільше заробляють проституцією у Туреччині

В Ужгороді соціологи провели дослідження на тему, в яких країнах жінки з Закарпаття заробляють гроші проституцією, стриптизом та надаванням ескорт-послуг. Як виявилось, 28% від усіх випадків заробітчанства проституцією припадає на Туреччину.В Італії проституція легалізована. Тут зафіксовано 22% випадків заробляння грошей закарпатськими жінками. У Німеччині – 13% (проституція, ескорт-послуги та робота в стриптиз-клубах), Австрія – 7% (легальна проституція, ескорт-послуги та робота в стриптиз-клубах), Нідерланди – 3,2% (легальна проституція, ескорт-послуги та робота в стриптиз-клубах). Менше 2% заробітків проституцією зафіксовано у Великобританії, Угорщині, Франції, Швейцарії та Чехії, повідомили в Ужгородському прес-клубі реформ.

Дослідження у межах міні-проекту «Життя по-закарпатськи» Ужгородський прес-клуб реформ провів спільно з Карпатським центром полінгових досліджень. Щомісяця фахівці Центру дають відповідь на одне з питань соціально-економічної сфери життя області.

За словами доцента УжНУ, кандидата соціологічних наук Федора Шандора (Карпатський центр полінгових досліджень), у роботі працівники Центру використовують соціологічні методики та технології виміру, а також збір соціальної інформації, зокрема опитування населення, статистичний аналіз даних, експертні опитування, визначення та опитування цільових аудиторій, контент-аналіз тощо.

Відповідаючи на питання червня «Де заробляють Закарпатські жони?», фахівці Центру використовували допомогу громадських організацій та управління по протидії торгівлі людьми МВС України, які фіксували факти місця народження та прописки в Закарпатській області осіб, що мали конфлікти з правоохоронними органами за кордоном через надавання сексуальних послуг.

zaxid.net