Фінішував чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття

У середу, 29 червня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся фінальний матч чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття серед юнаків 1997-1998 років народження.За головний приз змагань – Кубок ДЮФЛ та золоті медалі, змагалися  команди СОК ДЮСШ (Мукачево) та СДЮСШОР (м. Ужгород).

До вболівальників, які прийшли на головну спортивну арену краю підтримати юних футболістів, приєдналися також і заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур та начальник управління у справах молоді та спорту Віталій Ерфан.

Варто відзначити, що футбол у виконанні 13 – 14-річних підлітків у глядачів викликав захоплення. Майстерні фінти, удари в «дев’ятку» та підкати – усе як у дорослих.

Золоті медалі цього року вибороли гравці СОК ДЮСШ (Мукачево), які у фінальному матчі забили чотири голи. Суперники ж у відповідь спромоглися тільки на один м’яч. Відповідно, їм дісталися срібні нагороди чемпіонату.

За словами заступника голови облдержадміністрації Івана Качура, футбол, продемонстрований юнацькими командами, не може залишити справжніх вболівальників футболу байдужими.

– Сьогодні ми вже стали свідками завершення восьмого чемпіонату ДЮФЛ. Фінальний матч дитячо-юнацької першості засвідчив, що рівень футболу в краї постійно зростає, а гра футболістів стає дедалі видовищною. Загалом же, влада намагається не стояти осторонь розвитку спорту в області. Свідченням тому є будівництво нових спортивних майданчиків, організація різноманітних турнірів, – констатував Іван Качур.

Усіх футболістів-переможців нагороджено грамотами, медалями, кубками, та комплектами м’ячів, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.