В Ужгороді пройшов перший турнір з міні-футболу серед команд мікрорайону «Кубок Радванки»

За ініціативи депутатів на стадіоні ЗОШ №7 відбувся перший  турнір з міні футболу серед команд мікрорайону «Кубок Радванки» в якому участь взяли 7 команд: «Автосервіс» (вул. Українська), команди вулиць Тельмана, Сидоряка, Донської, Козацької, команда «Рома» та «Ветерани».

За підсумками матчів в групах визначилася четвірка найкращих, яка взяла участь у півфіналах. У першому поєдинку перемогу здобули «Ветерани» та команда вулиці Сидоряка, перемігши колективи вулиць Донської та Тельмана.

Фінал, в якому змагалися «Ветерани» і команда вулиці Сидоряка був надзвичайно видовищний. Гідні суперники показали гру високого ґатунку, яка захоплювала динамікою та майстерним протиборством команд, яка закінчилася внічию 1:1. В серії післяматчевих пенальті перемогу святкувала команда вулиці Сидоряка, яка була нагороджена перехідним кубком.

Призери в командному заліку отримали заслужені нагороди, які вручали представники міської влади Юрій Мандич та Василь Гомонай. Так, грамотами, кубками та м’ячами були нагороджені кращий арбітр, воротар, захисник, нападник, бомбардир, гравець, вболівальник турніру, а також найстарший та наймолодший гравці. В цілому варто відзначити професійність організації турніру, умови його проведення, та високий рівень майстерності команд.

zakarpatpost.net