13-річний школяр став батьком

Після пологів юна 15-річна мама разом з дитиною повернулася в будинок своїх батьків, які в даний час знаходяться без роботи.

Як повідомляє Daily Telegraph, Альфі Паттену було всього 12 років, коли він дізнався, що стане батьком.

У той момент його подруга, 15-річна Шантель Стедман, була на 12-му тижні вагітності. За його словами, вони були шоковані і засмучені цією новиною, проте вирішили не робити аборт. Ще півтора місяця вони зберігали вагітність в таємниці від батьків, поки мати дівчини не помітила зміни в її зовнішності.

«Ми хотіли залишити дитину, але турбувалися, як на це відреагують люди – розповів Паттен в інтерв’ю газеті The Sun – Але я подумав, що мати дитину буде не так уже й погано.

“Я не думав про те, чи можемо ми собі це дозволити. Я не отримую грошей на кишенькові витрати. Іноді батько дає мені десять фунтів “- розповів хлопчик журналістам.

У свою чергу батько Альфі, 45-річний Денніс Паттен, заявив, що його син до цих пір повністю не усвідомив, що сталося. Однак, він зазначив, що Альфі виявляє увагу до новонародженої дочки і відвідував її в лікарні.

“Він міг би сховатися й сидіти вдома за ігровою приставкою, але він щодня ходить до лікарні, – каже Паттен старший. Тим не менш, за його словами, Альфі “не розуміє, що означає народження дитини, і не може пояснити, що він сам відчуває з цього приводу. Все, що він знає, це те, що мама і тато допоможуть “.

Напередодні Шaнтель Стедман з дочкою, названою Мейзі Роксан, виписалися з пологового будинку. Дівчина разом з дитиною повернулася в будинок своїх батьків, які в даний час знаходяться без роботи.

“Світ24”

karpatnews.in.ua