Закарпаття: Мукачівський охоронник виявився крадієм

Близько півночі двоє молодих мукачівців,  які вже кілька років працювали на одному  з відомих меблевих підприємств міста над Латорицею, вирішили будь-яким чином  підзаробити.  Молодики, один з яких був тут, на цій фірмі охоронником, звернули увагу  на  важкий   металевий станок. Його приятелі вирішили непомітно винести  і здати на металобрухт. 

Вночі без будь-яких труднощів витягнули деревообробний станок з цеху,  потім завантажили його у спеціальну машину, орендовану  заздалегідь і  одразу попрямували до  призначеного місця. Але у плани спритників втрутилися правоохоронці патрульної служби міліції з Мукачівського  міського відділу.

Стражів порядку насторожив той факт, що подібні речі перевозять молодики під покровом ночі. Коли попросили  пред’явити відповідні документи,   все стало зрозумілим.

Наразі проти цих  мукачівців порушили  кримінальну справу за ст.185 «Крадіжка», триває досудове слідство. До речі, за висновками експертизи, подібний деревообробний станок зі всіма деталями  коштує близько 9 тис. гривень.

zakarpatpost.net