Sinoptik: Погода в Ужгороді та Закарпатській області на четвер, 7 липня

У четвер в Закарпатській області очікується хмарна погода з проясненнями. У Сваляві, Рахові, Хусті, Виноградові, Міжгір’ї пройдуть дощі. В Ужгороді, Мукачеві, Береговому ввечері на короткий час опади припиняться. Температура повітря вночі становитиме +13…+16 градусів, удень – від +20 до +24. Вітер південний та південно-східний, 5-10 м/с. До кінця тижня прогнозується поліпшення погоди: у регіоні буде ясно і сухо.

Погода в Україні на четвер, 7 липня.

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни пройдуть дощі. Тільки в Криму та місцями в південних областях очікується переважно суха погода. Вночі температура повітря складе +15…+18 градусів, вудень стовпчики термометрів піднімуться до +22…+29 градусів тепла. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях мінлива хмарність, у всіх районах пройдуть короткочасні дощі. Вночі від +14 до +16 градусів тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +20…+22. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях хмарно з проясненнями, на більшій частині регіону очікується дощова погода. Тільки в Одеській області місцями сухо. Вночі прогнозується зниження температури до +17 градусів. Удень повітря прогріється до +26. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У Криму мінлива хмарність. У регіоні очікується ясна суха погода. Температура повітря вночі в межах +19 градусів тепла, вдень – до +30. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У східних областях хмарно з проясненнями, на всій території регіону очікуються дощі. Нічна температура повітря в межах +17 градусів тепла, денна – від +23 до +26. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується хмарна дощова погода, часом грози. Температура повітря вночі +14…+16 градусів тепла, вдень +18…+21. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах хмарна погода з проясненнями, вночі і вдень пройдуть дощі. Температура повітря вночі від +14 до +16, вдень – до +22 градусів вище нуля. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – хмарно з проясненнями, протягом усього дня очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15…+17 градусів, удень +22…+26. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

sinoptik.ua/