Закарпаття: В Ужгороді пройде семінар на тему: «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

12 липня в Ужгороді відбудеться регіональний семінар, яким розпочнеться діяльність другого етапу Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в області. Під час заходу будуть представлені особливості діяльності другої фази Проекту та підписано Угоду про партнерство між облдержадміністрацією, облрадою та Програмою розвитку ООН. Керівництво Проекту представить умови партнерства, а також оголосить конкурс серед районів області на участь у Проекті.

Учасники Регіонального семінару:

–      Ледида Олександр Олександрович, голова Закарпатської  ОДА;

–      Балога Іван Іванович, голова Закарпатської обласної ради;

–      Берді Бердієв, помічник  Постійного представника Представництва ООН в Україні

–  Денис Полтавець, експерт з розвитку громад проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-2»

Під час заходу також будуть представлені результати трирічної співпраці сільських громад Закарпаття, місцевої влади та донорів з покращення умов проживання у своїх населених пунктах.

Місце проведення регіонального семінару: м. Ужгород, площа Народна, 4 , 2 поверх, великий зал засідань адмінбудівлі Закарпатської ОДА.

Початок конференції о 9.30.

Реєстрація учасників і журналістів починається з 9.00.

За докладнішою інформацією про діяльність Проекту в Закарпатській області звертатися до  Любові Павлович та Людмили Шурковської, координаторів Закарпатського обласного ресурсного центру громад Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Тел. (050) 417 74 51; (050) 386 91 49

zakarpatpost.net/