Закарпаття: В Ужгороді закрили театральний сезон

Свій 65-тий сезон 3 липня 2011 року Закарпатський обласний державний український музично-драматичний театр завершив прем’єрою вистави “Американська рулетка” Одеського драматурга Олександра Марданя.Режисером виступив народний артист України Анатолій Філіппов, сценографом – заслужений діяч мистецтв України Емма Зайцева.

П’єса написана літом 2009 року, що сповна відображає ті кризові ситуації, в яких опинилися мільйони наших співвітчизників за останні роки. Герої цієї історії, пройшовши через цілий ряд курйозних ситуацій, все ж таки знаходять спосіб виправити своє скрутне фінансове становище.

Після закінчення спектаклю присутній в залі заступник голови облради Андрій Сербайло привітав артистів та всіх присутніх із закриттям 65-того театрального сезону і щиро подякував всьому творчому колективу театру за майстерну гру та неповторний стиль.

Відтак зазначив, що обласна влада охоче підтримує цей поважний заклад, який став не тільки сенсом життя для багатьох акторів, а й провідною культурною установою в області. З обласного бюджету виділяються кошти на його ремонт, створення нормальних умов для колективу і глядачів.

Порівняно нещодавно обласні депутати своїм відповідним рішення присвоїли драмтеатру почесне звання імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв.

Спектакль подарував глядачам гарний настрій і приємні враження до наступного сезону, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі облради.