Ужгород: В понеділок,11 липня скарги ужгородців прийматиме начальник Управління міського господарства Іван Крайниківський

“Гаряча” телефонна лінія з фахівцем, відповідальним за житлово-комунальне господарство та благоустрій міста, відбудеться 11 липня, з 11-ї до 13-ї години.

Представники міської влади відповідатимуть на питання ужгородців телефоном. Відтак відповіді з роз’ясненнями можна буде прочитати на шпальтах газети “Ужгород” – адже інформація, подана фахівцями за конкретними питаннями ужгородців, вочевидь, буде цікава багатьом городянам.

До речі, кілька років тому “гаряча лінія” діяла на сторінках муніципального видання. Відтепер таке спілкування з фахівцями виконкому на теми, що турбують ужгородців, знову буде регулярним. Визначаються учасники наступних “гарячих ліній”, про теми та час буде повідомлено, – повідомили zakarpatpost.net у прес-службі міської ради.

А першим, уже в найближчий понеділок, прийматиме дзвінки ужгородців начальник Управління міського господарства Іван Крайниківський. “Гаряча” телефонна лінія з фахівцем, відповідальним за житлово-комунальне господарство та благоустрій міста, відбудеться 11 червня, з 11-ї до 13-ї години. Телефони “гарячої лінії” газети “Ужгород”: 61-63-43 і 050-924-72-95.

zakarpatpost.net