Випускниця Закарпатського держуніверситету підписала контракт з Google

Випускниця Закарпатського державного університету Антоніна Гончарова пройшла відбір і розпочала роботу у всесвітньо відомій компанії Google (ірландський офіс). 
Про це сьогодні, 11 липня, власкорові ЗІКу повідомили у прес-службі ВНЗ.

Щоб отримати контракт, дівчині довелося пройти чималий відбір «Я дуже хотіла знайти хорошу роботу, а для цього працювала над наповненням свого резюме, – розповіла дівчина. – Брала участь у громадському житті, займалась волонтерством, а також інтенсивно вивчала іноземні мови. Згодом отримала пропозицію роботи на іноземному підприємстві в Ужгороді, але, дізнавшись про вакансію на Google, вирішила спробувати свої сили. Потрібно було пройти безліч інтерв’ю телефоном, написати кілька есе, подати розгорнуте резюме та список вивчених предметів і отриманих оцінок у моєму ВНЗ. Увесь процес тривав майже півроку, а фінальна співбесіда відбулася у регіональному офісі Google у Москві».

Під час фіналу Антоніні довелося упродовж трьох годин відповідати на запитання працівників компанії – як українців, так і іноземців. Позитивом було те, що на роботу у компанію радо приймають молодих спеціалістів (не обов’язково зі стажем, але з високою успішністю в університеті, академічними досягненнями, готовністю до роботи у міжнародній компанії).

zik.ua