Закарпаття: Байкери відфестивалили без надзвичайних подій

Днями, до міста Ужгорода з’їхалася чимала кількість байкерського складу на VI міжнародний фестиваль «Music Bike Ukraine». На цьому святі зібралися байкери з усіх куточків Європи. Близько тисячі людей з Росії, Польщі, Словаччини, Чехії, Угорщини, Австрії, Англії та США роз’їжджають вулицями міста та за його межами.

Державтоінспекція Закарпаття не стоїть осторонь такого великомасштабного дійства. Адже, пригадуючи минулий рік, під час з’їзду були різноманітні, навіть смертельні випадки дорожньо-транспортних пригод за участю байкерів.

Аби попередити трагічні випадки на дорогах нашого краю, 9 липня 2011 року Державтоінспекція Закарпаття провела профілактичну акцію серед байкерів. А саме, інспектори ДАІ закликали їх до неухильного дотримання Правил дорожнього руху, а також пропонували їм переглянути агітаційний відео ролик на якому міститься відеоряд з місць скоєння ДТП.

На щастя, цього року обійшлося без надсзвичайних ситуацій. Як повідомили в ВДАІ УМВС України в Закарпатській області, відбулася одна дорожньо-транспортна пригода за участю байкера. Обійшлось без потерпілих. На перехресті вулиці Швабська та проспекту Свободи, що Ужгороді, не надавши переваги у русі, мешканець м. Львів, 28-річний водій мотоциклу на своєму транспортному засобі допустив зіткнення з автомобілем марки ВАЗ-21073 46-річного мешканця м. Ужгород.

ВДАІ УМВС України в Закарпатській області