Віктор Балога їде до Америки

13-20 липня міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога перебуватиме з візитом у Сполучених Штатах Америки. Він очолить українську міжвідомчу делегацію у рамках Торговельної місії з управління в надзвичайних ситуаціях.

Мета поїздки – детальне ознайомлення із американською системою екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 911, зустрічі з посадовцями Уряду США у відповідній сфері, а також з керівниками американських компаній у телекомунікаційній галузі, які в майбутньому можуть стати учасниками реалізації проекту побудови Системи 112 в Україні.

Програмою візиту передбачено відвідування центрів управління у надзвичайних ситуаціях, а також диспетчерських центрів, які інтегровано до американської системи 911.

У ході візиту також вивчатимуться процедури забезпечення безпеки в американських аеропортах, а також планується ознайомитись з новими зразками обладнання у галузі аеропортової безпеки, повідомили zakarpatpost.net

До складу делегації увійдуть представники МНС, Мінохорони здоров’я, МВС, Державної авіаційної адміністрації, КМДА та представників аеропортів Києва, Донецька та Харкова.

zakarpatpost.net