Головний міліціонер Закарпаття переповів власну декларацію про доходи

Офіційно оприлюднювати власні статки Віктор Русин пообіцяв з наступного року.

Голова ГУ МВС у Закарпатській області Віктор Русин не вважає себе бідною людиною.
 
Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції в Ужгороді, відповідаючи на запитання журналіста Мукачево.net, чи збирається головний міліціонер області оприлюднювати власну декларацію про доходи.
 
«Бізнесу ніякого немає, в моєї сім’ї також, але я чотири роки працював у корпорації  на Східній Україні в Дніпропетровську начальником Служби безпеки, де і заробив достатньо грошей. Не можу сказати, що я бідна людина, і доїдаю останній сухий хліб», – зазначив посадовець.
 
«У мене є будинок, машина у жінки, я їжджу на авто тестя, а так на службовій машині, бо майже не буваю вдома», – переповів окремі розділ з декларації Віктор Русин.
 
Оприлюднювати власну декларацію головний міліціонер Закарпаття пообіцяв з наступного року, бо згідно з законом, з 1 січня працівники міліції та правоохоронних органів заповнюватимуть декларації про доходи.
 
Нагадаємо, декларації про доходи за 2010 рік вже оприлюднили голова Закарпатської облради Іван Балога, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, прокурор Закарпаття Анатолій Петруня.

www.mukachevo.net