Стан сільських доріг — під увагою обласної влади

У четвер, 14 липня, керівник Закарпаття Олександр Ледида разом з очільником Ужгородщини Русланом Чорнаком та головним дорожником області Василем Марковичем оглянули автошляхи району.

Спочатку Олександр Ледида проінспектував хід ремонту сільської дороги села Довге Поле, що на Ужгородщині. Роботи йдуть повним ходом, дорожники обіцяють завершити його упродовж кількох тижнів. А село Верхнє Солотвино – єдине в районі, де нема дороги з твердим покриттям:        – Це село, де нема дороги з твердим покриттям. Молоді мами ходять з візочками, діти граються на вулиці, машина проїде – все в пилюці. Так не повинно бути. Сьогодні є можливість допомогти з освітленням, ремонтом клубу, садка, школи. Що ми й зробимо, – наголосив голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

 На ремонт автошляху Худльово – Верхнє Солотвино тільки цього року планують витратити 370 тисяч гривень:

 – Ми цього року тут облаштуємо 550 метрів дороги з твердим покриттям і зробимо ще кілометр вирівнюючого шару, щоб на наступний рік завершити всю вулицю, – запевнив начальник Служби автомобільних доріг в Закарпатській області Василь Маркович.

Користуючись візитом очільника області, місцеві жителі звернулись також з проханням відремонтувати дитячий садок. Олександр Ледида пообіцяв вирішити це питання. 

 Допоможе обласна влада і з ремонтом Верхньосолотвинської школи та сільського клубу.

Прес-центр ОДА

karpatnews.in.ua