Двох вірмен в Ужгороді застрелили через помсту

Основна версія вбивства двох вірмен, яке сталося 29 червня у мікрорайоні Ужгорода – Дравці, – помста.

Про це минулого тижня, під час прес-конференції в Ужгороді повідомив Віктор Русин, начальник УМВС України в Закарпатській області, – інформує власкор ЗІКу.

«На жаль, не можу сказати про мотив вбивства, але основна версія, яка розглядається нами, – помста за раніше скоєний злочин», – сказав Віктор Русин. За словами головного міліціонера, один з вбитих – громадянин, якого раніше затримували через Інтерпол і екстрадували на батьківщину, де він був засуджений до 13 років ув’язнення. Однак Празький апеляційний суд вірменина виправдав, і чоловік повернувся до Ужгорода.

За непідтвердженою інформацією, він був причетний до розстрілу на території Чехії, за що, можливо, йому й помстилися. Зараз закарпатські міліціонери ведуть слідство з колегами Чехії та інших областей України.

Довідка ЗІКу.

29 червня, вночі, у Дравцях, мікрорайоні Ужгорода, застрелили двох осіб. Інформацію про вбивство власкорові ЗІКу підтвердила начальник відділу управління зв’язків з громадськістю УМВС у Закарпатській області Ганна Валюк. Порушено кримінальну справу за вбивство. Як повідомило ЗІКу інше джерело, застрелили двох громадян Вірменії. Один з них був співвласником ресторану «Оазис», а другий – кухарем цього закладу. Чоловіків застрелили в машині, коли співвласник розвозив працівників після роботи додому.

zik.ua