На Міжгірщині незаконно вивозили гравій з річки

Державними інспекторами рибоохорони Боржаво-Тисянського відділу на р.Ріка (вниз по течії від пішохідного мосту) поблизу смт. Міжгір’я, виявлено факт проведення робіт по вивезенню гравійно-піщаної суміші.Техніка (навантажувачі) працювала в межах прибережної захисної смуги , а автомашини рухались через основне русло річки на вихід.

Під час з’ясування обставин вказаного факту, інспекторами рибоохорони було встановлено, що роботи проводяться ТДВ “Загалшляхбуд”. Документів (дозволів, погоджень і т.п.) котрі могли б підтвердити законність проведення робіт на землях водного фонду по забору гравійно-піщаної суміші не було.

Інспекторським складом рибоохорони складено акт фіксації правопорушення та видано припис керівнику організації гр.. Коляда Василю Петровичу на припинення робіт до моменту оформлення документів дозвільного характеру.

При цьому Головне управління Закарпатдержрибоохорони зазначає, що навіть при отримані дозвільних документів, проведення робіт у водній частині та рух транспортних засобів по водній частині русла забороняється.

mukachevo.net